ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Oι γεννήτορες του Big Brother και των 17 αδελφών του

Όταν ένα απ’ τα 17 αδέρφια του Big Brother αποδεικνύεται σεξιστής μισογύνης, ομοφοβικός, ξενοφοβικός, ακραίος εθνικιστής, φασίστας, η βασική ευθύνη βαρύνει τους γεννήτορες του Big Brother και των 17 αδελφών του.
(Ας αναζητήσουμε την ευθύνη για τον απεχθή χαρακτήρα του Αντώνη του Big Brother και για τους άλλους ομοίους του που συμμετέχουν στο..
reality - γιατί υπάρχουν κι άλλοι όμοιοί του εντός του "σπιτιού" - στους γεννήτορες της συγκεκριμένης εκπομπής: σ' αυτούς που επέλεξαν ανάμεσα σε χιλιάδες υποψήφιους "παίκτες" τους τελικούς συμμετέχοντες με βάση τους προβληματικούς ή μη χαρακτήρες τους. Με προφανή στόχο να πετύχουν την πλέον πιασιάρικη - που σημαίνει την πλέον εκρηκτική και προκλητική και επεισοδιακή – σύνθεση χαρακτήρων, προκειμένου να «απογειώσου» όπως λένε στην τηλεοπτική διάλεκτο την εκπομή. Δηλαδή οι διευθύνοντες παραγωγοί του συγκεκριμένου reality, ο διευθυντής προγράμματος και βέβαια ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ Γιάννης Αλαφούζος ως θετός πατέρας του Big Brother και των 17… αδελφών του. Φιλάκια…)

Νίκος Τσαγκρής (fb)