ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Το Γκραν Πρι της Τοσκάνης στην ΕΡT

Ένατος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και η Formula 1 επισκέπτεται μια πίστα που, για πρώτη φορά στην ιστορία της, φιλοξενεί αγώνα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Έχοντας εγκαινιαστεί το 1974, 35 μόλις χιλιόμετρα μακριά από την πανέμορφη πόλη της Φλορεντίας, το Μουτζέλο είναι γνωστό για τα Γκραν Πρι Μοτοσικλετών, που πραγματοποιούνται εκεί επί.. 30 χρόνια. Η ανάγκη, όμως, να αναπληρωθούν τάχιστα οι αγώνες που αναβλήθηκαν σε διάφορα μέρη του κόσμου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οδήγησε στην ένταξη του Μουτζέλο στο καλεντάρι της Formula 1. Και εγένετο, έτσι, Γκραν Πρι της Τοσκάνης.
Οι ελεύθερες, οι κατατακτήριες δοκιμές, καθώς και αγώνας του Γκραν Πρι της Τοσκάνης θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ Sports και από τα διαδικτυακά Μέσα της ΕΡΤ, από τις 11 ώς τις 13 Σεπτεμβρίου 2020. Το περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο για 7 ημέρες στα ψηφιακά Μέσα της ΕΡΤ (υβριδική τηλεόραση, WebTV κ.ά.).
Ο αγώνας θα μεταδοθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020, στις 16:10 (απευθείας σύνδεση από τις 15:50).
Στην περιγραφή και στον σχολιασμό, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου.