ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Στο πλευρό όλων των εργαζόμενων στο Θέαμα - Ακρόαμα

Εξι μήνες μετά την έλευση της πανδημίας, οι εργαζόμενοι στον χώρο του Πολιτισμού βρίσκονται σε οριακή κατάσταση, ενώ, το μεγαλύτερο μέρος των καλλιτεχνών, παραμένει αόρατο για το Υπουργείο Πολιτισμού.
Όποια μέτρα έχουν ως και σήμερα ανακοινωθεί, αποδείχτηκαν τουλάχιστον ανεπαρκή, και δυστυχώς, αποτελούν «εργαλεία»..
για την αποδυνάμωση ή και αφαίρεση εργασιακών δικαιωμάτων, αλλά και για την υποχώρηση των πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων.
Απαιτούμε τώρα από την κυβέρνηση να λάβει τα απαραίτητα μέτρα στήριξης για όλους εργαζομένους του χώρου καθώς και διαφανή κριτήρια επιλογών.
Ούτε οι εργαζόμενοι στον χώρο του Θεάματος – Ακροάματος, ούτε και κανείς άλλος εργαζόμενος δεν πρέπει να κληθεί να πληρώσει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που προκάλεσε η πανδημία, συνέπειες δυσβάσταχτες για την κοινωνική πλειοψηφία που οξύνθηκαν εξαιτίας των ιδεοληψιών και της απραξίας της Νέας Δημοκρατίας.
Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον αγώνα των καλλιτεχνών, δημιουργών και όλων των εργαζόμενων στο Θέαμα – Ακρόαμα.
Στηρίζουμε την προγραμματισμένη για την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 συγκέντρωση στα Προπύλαια στην Πανεπιστημίου των καλλιτεχνών, δημιουργών και όλων των εργαζόμενων στο Θέαμα – Ακρόαμα.
ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ