ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Γιαννιτσά: Διέκοψε τη λειτουργία του το εργοστάσιο μετά τα 46 κρούσματα

Ανέστειλε τη λειτουργία του εργοστασίου στα Γιαννιτσά η διοίκηση της μονάδας επεξεργασίας και κονσερβοποίησης φρούτων, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων, τουλάχιστον 46, ανάμεσα στους εργαζόμενους, σύμφωνα με το protothema.gr.
Αρχικά εντοπίσθηκαν 13 κρούσματα μεταξύ 30 εργαζομένων οι οποίοι μετακινούνται καθημερινά προς και από τα Γιαννιτσά από τη Γουμένισσα Κιλκίς όπου κατοικούν, με λεωφορείο.
Στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν άλλα οκτώ κρούσματα, σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ εργαζομένων στο εργοστάσιο που μετακινούνται όμως, από την Πιερία προς τα Γιαννιτσά.
Πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα φτάνουν ήδη τα 46, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα εκατοντάδων ακόμη, τεστ. Σημειώνεται ότι το εργοστάσιο απασχολεί συνολικά 680 εργαζόμενους, μόνιμους και εποχικούς.
Οι εργαζόμενοι που βρέθηκαν θετικοί προέρχονται από πέντε νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας: 13 από τη Γουμένισσα Κιλκίς, άλλοι 10 από την Πιερία, αρκετοί είναι από την Πέλλα και την Ημαθία.