ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

O Βασίλης Σκουντής στο δυναμικό του site SPORT24

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής, εντάσσεται στο δυναμικό του αθλητικού site, SPORT24, στα πλαίσια της στρατηγικής συνεχούς ενίσχυσης και εξέλιξης της ομάδας του ιστότοπου.
H φωνή του έχει συνδεθεί με μερικές απ’ τις σπουδαιότερες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού, αλλά και τα κείμενά του έχουν γράψει τη δική τους ιστορία και όλοι ξεχωρίζουν την.. ιδιαίτερη και χαρακτηριστική του πένα. Αυτή, που θα διαβάζουν πλέον οι αναγνώστες του SPORT24 μέσα απ’ την αρθρογραφία του, αλλά και από μια στήλη έκπληξη, ενώ θα τον βρίσκουν και σε άλλες πλατφόρμες.
Το βιογραφικό του Βασίλη Σκουντή
Ο Βασίλης Σκουντής ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 1979 και έχει εργαστεί σε πληθώρα μέσων, από εφημερίδες, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και ενημερωτικά sites. Από το 2000 έως το 2004 διετέλεσε διευθυντής της Υπηρεσίας Ολυμπιακής Πληροφόρησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και εν συνεχεία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2004, έχοντας υπό την εποπτεία του 600 δημοσιογράφους, ειδικούς των σπορ και εθελοντές.
Από το 2006 έως το 2009 υπήρξε Β’ αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, ενώ το 2011 ήταν επικεφαλής του Τομέα Ενημέρωσης στους Παναραβικούς αγώνες στη Ντόχα του Κατάρ.
Ο Βασίλης Σκουντής είναι ο μοναδικός Ευρωπαίος δημοσιογράφος, ο οποίος έχει παρακολουθήσει όλα τα Final Four της Ευρωλίγκας του μπάσκετ (από το 1988 και μετά), ενώ έχει καλύψει έξι διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων, οκτώ Παγκόσμια Πρωταθλήματα Μπάσκετ, 15 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Μπάσκετ, 3 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Υγρού Στίβου, 5 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Υγρού Στίβου, 2 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Στίβου, τρεις διοργανώσεις Μεσογειακών Αγώνων (1983, 1993, 1997), σειρές τελικών και Αll Star Games του ΝΒΑ και πολλές άλλες διοργανώσεις παγκοσμίου βεληνεκούς σε διάφορα αθλήματα.
Μεταξύ άλλων, έχει διδάξει σε πολλά τμήματα Δημοσιογραφίας και Αθλητικής Δημοσιογραφίας και Αθλητικού Ρεπορτάζ, ενώ είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, του ΠΣΑΤ και των Διεθνών Δημοσιογραφικών Ενώσεων UEPS και AIPS.
Το 1999 και το 2015 βραβεύτηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου για το «καλύτερο ρεπορτάζ της χρονιάς» (στον Γραπτό Τύπο και στην Τηλεόραση/κατηγορια ντοκιμαντέρ) , ενώ έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις από το “Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση” και από διάφορους ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς.