ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Τσίπρας: Σπουδαία πένα, ανατρεπτικός και ακούραστος μαχητής ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος

Δυσαναπλήρωτο κενό στην ελληνική δημοσιογραφία αφήνει ο θάνατος του Χρίστου Χαραλαμπόπουλου, αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Twitter για τον θάνατο του δημοσιογράφου.
Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο twitter:
«Σπουδαία πένα, ανατρεπτικός, βαθιά δημοκράτης και ακούραστος μαχητής της ζωής. Ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην.. ελληνική δημοσιογραφία. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».
Σε ανακοίνωσή του για τον θάνατο του Χρίστου Χαραλαμπόπουλου ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:
"Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο του δημοσιογράφου, Χρίστου Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών.
Ο Χρ. Χαραλαμπόπουλος διένυσε μια λαμπρή διαδρομή στον χώρο της δημοσιογραφίας. Εργάστηκε σε πλειάδα μέσων τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό τύπο και άφησε το δικό του χαρακτηριστικό αποτύπωμα με την οξύνοια και το χιούμορ που διέκρινε την παρουσία του. Διετέλεσε επίσης ανταποκριτής στο Στρασβούργο και τις Βρυξέλλες, ενώ υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.
Πέρα από τη σπουδαία καριέρα του στη δημοσιογραφία, ο Χρ. Χαραλαμπόπουλος αφήνει κι ένα πλούσιο συγγραφικό έργο, με μεταφράσεις αλλά και δικές του συλλογές διηγημάτων.
Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του."