ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Lucifer, στην ΕΡΤ1

Τη νέα δραματική, αστυνομική σειρά «Lucifer», παραγωγής ΗΠΑ 2016-2017, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020, στις 00:15, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α' τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές.
Η σειρά θα μεταδίδεται από Τρίτη έως Παρασκευή, στις 00:15.
Αστυνομική δραματική σειρά, παραγωγής ΗΠΑ 2016-2017
Σκηνοθεσία: Μπεν Ντέκτερ,.. Τζεφ Ράσο, Μάρκο Μπελτράμι, Ντένις Σμιθ
Σενάριο: Τομ Καπίνος
Πρωταγωνιστούν: Τομ Έλις, Λόρεν Τζέρμαν, Κέβιν Αλεχάντρο, Ντ. Μπ. Γουντσάιντ, Λέσλι Αν Μπραντ, Σκάρλετ Εστεβέζ, Κέβιν Ράνκιν, Ρέιτσελ Χάρις, Τρίσια Χέλφερ, Εϊμί Γκαρσία
Γενική υπόθεση: O Λούσιφερ Μόρνινγκσταρ είναι ένας έκπτωτος άγγελος. Ως Άρχοντας της Κόλασης ένιωθε δυσαρέσκεια και πλήξη. Για τους λόγους αυτούς αποφάσισε να παραιτηθεί από τον θρόνο του και να εγκαταλείψει το βασίλειό του για το Λος Άντζελες. Στην «πόλη των αγγέλων», όπου ζει πλέον, έχει στην ιδιοκτησία του το κλαμπ «Λαξ».
Ο Λούσιφερ εμπλέκεται με την Αστυνομία, όταν αρχίζει να βοηθάει την ντετέκτιβ Κλόι Ντέκερ σε μια υπόθεση. Γοητεύεται από την Ντέκερ, όταν αυτή εμφανίζεται αλώβητη στις δυνάμεις του.