ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Τριήμερο με πλούσια ποδοσφαιρική δράση στην ΕΡΤ

Ένα τριήμερο γεμάτο ποδοσφαιρική δράση θα απολαύσουν οι φίλαθλοι στην ΕΡΤ, τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports και ραδιοφωνικά από την ΕΡΑσπορ, από την Παρασκευή 11 έως και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020.
ΕΡΤ Sports
Στην τελευταία πράξη της προηγούμενης ποδοσφαιρικής.. σεζόν, ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, που διεξάγεται το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ Sports σε live delay, αμέσως μετά τη λήξη του 90λεπτου, στις 23:00.
Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία τους αναμέτρηση σε Τελικό Κυπέλλου, ΑΕΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους, διεκδικώντας ξανά το τρόπαιο.
Ο πρωταθλητής και πολυνίκης του θεσμού, Ολυμπιακός, επιχειρεί να επιστρέψει στον τίτλο έπειτα από πέντε χρόνια και να κατακτήσει το 28ο Κύπελλο στην ιστορία του.
Από την πλευρά της, η Ένωση φτάνει στον Τελικό για πέμπτη διαδοχική χρονιά. Την τελευταία τετραετία έχει καταγράψει μία νίκη, όταν το 2016, απέναντι στον τωρινό της αντίπαλο, πανηγύρισε το 15ο Κύπελλο στην ιστορία της.
Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης.
ΕΡΑσπορ
Το θρυλικό «Μικρόφωνο στα γήπεδα» θα βρεθεί στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Super League αλλά και στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, για να μεταδώσει απευθείας τους αγώνες.
Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00 ώς τα μεσάνυχτα, η σκηνή δράσης είναι η Θεσσαλονίκη. Αρης-Λαμία, στις 18:15, και ΠΑΟΚ-Λάρισα, στις 20:30, καταθέτουν τα πρώτα διαπιστευτήριά τους στη νέα σεζόν.
Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, διεξάγεται το παιχνίδι του Ευρωπαίου ΟΦΗ με τον φιλόδοξο Παναιτωλικό στην πρώτη τους παράσταση στο Πρωτάθλημα.
Ακολουθεί, στις 21:00, ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, σε απευθείας μετάδοση από τον Βόλο. Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, επίσης, από τις 18:30, το μικρόφωνο μεταφέρεται στα γήπεδα. Αρχικά στο Περιστέρι για τη μετάδοση του αγώνα του Ατρόμητου με τον Βόλο και στις 20:30, στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.