ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Πατούλης τώρα και... καναλάρχης

Γιατρός, αυτοδιοικητικός, πολυ-πρόεδρος και τώρα… καναλάρχης; Την πρώτη του διείσδυση στον χώρο των ΜΜΕ πραγματοποιεί ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, υπογράφοντας χθες προγραμματική σύμβαση διάρκειας πέντε μηνών μεταξύ περιφέρειας, Δήμου Ασπροπύργου και δημοτικής επιχείρησης Attica TV για τη δημιουργία τηλεοπτικών παραγωγών.
Η σύμβαση με προϋπολογισμό.. 210.000 ευρώ είχε εγκριθεί προ δέκα μηνών από το περιφερειακό συμβούλιο με οριακή πλειοψηφία, σε μια θυελλώδη συνεδρίαση. Από τον περασμένο Νοέμβριο μεσολάβησε μια πρώτη απόρριψη της σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο, που ζήτησε να αλλάξουν ορισμένοι όροι της σύμβασης, κυρίως ο όρος για ανανέωσή της – κάτι που δεν σημαίνει ότι ο περιφερειάρχης δεν μπορεί να επανέλθει με νεότερη σύμβαση σε επόμενο χρόνο.
Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη, με τη σύμβαση –που συνυπεγράφη από τον στενό του συνεργάτη κατά την περίοδο που προέδρευε της ΚΕΔΕ, δήμαρχο Ασπροπύργου, Ν. Μελετίου– επιδιώκονται η προβολή της Αττικής, των δράσεων της περιφέρειας και των αττικών δήμων, η ενημέρωση των πολιτών και η προβολή των αναγκών τους.

- από κείμενο του Στέργιου Ζιαμπάκα στην efsyn (ολόκληρο ΕΔΩ)