ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Πέτσας επικοινώνησε με τον ΣΚΑΪ για το EΣΡ...

Αποφασίστηκε η αποχώρηση του παίχτη από το ριάλιτι

Πολύ έντονες αντιδράσεις καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα, τόσο στο twitter όσο και στο Instagram, μετά από τις απαράδεκτες δηλώσεις ενός συμμετέχοντα στο Big Brother, του Αντώνη Αλεξανδρίδη.
Σύμφωνα με όσα ακούγονται να λέει ο παίκτης σε βίντεο που έχει..
αναρτηθεί στα κοινωνικά δίκτυα από το live streaming του ριάλιτι, γίνεται αναφορά σε βιασμό και σεξιστική αντιμετώπιση γυναικών. Συγκεκριμένα ακούγεται να λέει: «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».
Στο ζήτημα παρενέβη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, που σε γραπτή του δήλωση αναφέρει ότι επικοινώνησε τόσο με το ΕΣΡ όσο και με τον ΣΚΑΪ για το ζήτημα.
«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ.
Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του
», ανέφερε ο κ. Πέτσας.
Πάντως από την παραγωγή του Big Brother αποφασίστηκε η άμεση αποχώρηση του Αντώνη  Αλεξανδρίδη,  ο οποίος θα κληθεί το αμέσως επόμενο διάστημα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για όσα είπε «στον αέρα» του ριάλιτι. Ήδη απολογήθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας του παιχνιδιού, πριν αποφασιστεί η απομάκρυνσή του...
Κι αυτό ήταν όλο...