ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Δεν μέτρησε η φιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Τελικά χωρίς την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Γιώργο Λιάγκα ξεκίνησε η τηλεοπτική σεζόν… Εν μέρει αναμενόμενο για τον Λιάγκα, αλλά και όχι και για την Στεφανίδου. Οι πληροφορίες έλεγαν ότι η παρουσιάστρια συζητά με το MEGA, αλλά εκ του αποτελέσματος δεν επιβεβαιώνονται.
Προφανώς η φιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως λέει το..
enimerosi24, και η συνεργασία του Mega με τον Νίκο Ευαγγελάτο, δεν “μέτρησαν” για τη διοίκηση του καναλιού ώστε να της κάνει πρόταση. Είναι φανερό όμως ότι και η Στεφανίδου δεν πήρε το ρίσκο να εξασφαλίσει μια εκπομπή στο πρόγραμμα του καναλιού(λόγω της σχέσης της με την ιδιοκτησία, γνωρίζοντας από την εμπειρία της ότι αν η πρόταση (και η επιθυμία) δεν είναι από τα στελέχη της διοίκησης, δεν μακροημερεύει τίποτα.
Επειδή όμως όλα είναι στην αρχή και όλα υπό εξέταση και παρακολούθηση (τηλεθεάσεις, νούμερα, κλπ), είναι πρόωρο, όπως αναφέρει το enimerosi24,  να ειπωθεί κάτι για το επόμενο διάστημα. Η κατάσταση είναι τόσο ρευστή πια που όλα αλλάζουν και ανατρέπονται.