ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Aπίστευτος...

Βουλαρίνος για τα ασυνόδευτα: «Τι να κάνουμε; Δεν θα τους βρούμε γονείς»

Ο επίσημος αστειολόγος του Σκάι, ο Μάνος Βουλαρίνος, ήταν έξαλλος (και ως αστειολόγος ήταν και ειρωνικός) με την κυβέρνηση επειδή υπέκυψε στις πιέσεις της τοπικής κοινωνίας και δεν έκανε αυτό που έπρεπε –δηλαδή τα κλειστά κέντρα– για να μη φτάσουμε στα γεγονότα της Μόριας με τους χιλιάδες..

μετανάστες στους δρόμους. Μαζί έκανε χιούμορ με τον Δημήτρη Κουτσούμπα για τη δήλωσή του ότι η Μόρια θα πρέπει να κλείσει οριστικά και να μη γίνει άλλο κέντρο κλειστού ή ανοικτού τύπου («τι θα γίνει με αυτούς που δεν έχουν χαρτιά, θα τους πάρει στο Σπίτι του Λαού;» αναρωτήθηκε ο αστείρευτος χιουμορίστας). Ο Πέτρος Νικολάου, συμπαρουσιαστής του στη μεσημβρινή ραδιοφωνική εκπομπή, στον Σκάι, έπαιζε το ρόλο του ανθρώπου με την αντίθετη άποψη:
«Γιατί να σηκώνω μόνος μου το βάρος;» λέει, κατά τον Νικολάου, ο κάτοικος του νησιού.
«Γιατί είσαι δίπλα», η απάντηση του Βουλαρίνου.
Μέσα σε όλα, ο ευφυολόγος τού Σκάι είπε για όσους είχαν ιδεολογική αντίθεση στην κατασκευή των κλειστών κέντρων, ότι αυτοί εντάσσονται στην κατηγορία «ανόητοι»
Αλλά εκεί που το τερμάτισε ο αστειολόγος του Φαλήρου, ήταν όταν ο Νικολάου επισήμανε ότι η Ευρώπη θα έπρεπε να αναλάβει τις δικές της ευθύνες και ότι μόνο όταν έγινε χαμός στη Μόρια, 400 ασυνόδευτα παιδιά μεταφέρθηκαν εκτός νησιού. «Ασυνόδευτα, χωρίς γονείς, παιδιά μόνα τους, από το πουθενά», επανέλαβε ο συμπαρουσιαστής, για να πάρει την απάντηση του Βουλαρίνου: «Ε, τι να κάνουμε; Δεν θα τους βρούμε γονείς, θα τα φροντίσουμε».
Απίστευτος…

- από το Harddog