ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Ένιωσαν ντροπή στον Σκάι;

Το πώς τα καταφέρνει ο Σκάι να κάνει πρωτιές στη χυδαιότητα είναι θέμα προς μελέτη. Τον περασμένο Νοέμβριο η αθλιότητα από την οθόνη του ξεχείλισε με τα ασυγκράτητα χάχανα από το παρεάκι του Λιάγκα που έκανε πλάκα, με γέλια μέχρι δακρύων, επειδή κάποιος εκσπερμάτωσε δημοσίως στην πλάτη μιας.. φοιτήτριας. Τώρα ξεπέρασε πάλι τα όρια κάθε ανοχής με τον σούπερ άνδρα που πάει «με μια γκόμενα την ημέρα» για «να αδειάσει το πακέτο», και αν δεν του προκύψει τότε «έχει βιασμό»!
Ο Σκάι ξαναζωντάνεψε μια εκπομπή με βεβαρημένο παρελθόν. Ήξερε το πώς ήταν σχεδιασμένη, ήξερε ότι επί 24 ώρες το 24ωρο οι παίκτες παρακολουθούνται από κάμερες και αυτές οι εικόνες μέσα στο «σπίτι» δίνονται στο Διαδίκτυο, ήξερε ότι ψωνίζει ανθυποκουλτούρα. Συνεπώς, τα πολλά λόγια τής ανακοίνωσής του με τις δικαιολογίες, σχεδόν δακρύβρεχτη, περί «κοινωνικής δράσης» τού Ομίλου, «ανθρώπινης αξιοπρέπειας κ.λπ. δεν αλλάζουν τις εντυπώσεις ούτε πείθουν. Ίσως να έπειθαν αν μιλούσαν για ντροπή, βαθιά ντροπή, από το «ανθρώπινο λάθος ενός εργαζόμενου», όπως αναφέρει η ανακοίνωση.
Και η ντροπή ανθρώπινο συναίσθημα είναι. Την ένιωσαν στον Σκάι;

- από το harddog