ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Ένας χρόνος χωρίς τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Ένας χρόνος πέρασε από τις 9 Σεπτεμβρίου 2019, όταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας «δραπέτευσε» από τη δική μας παρέα, «…σα να έζησε τη ζωή του με μια ανάσα ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας κι όταν ήρθε η ώρα "έφυγε" σιωπηλά, προδομένος από την καρδιά του, όχι όμως από τους ανθρώπους που αγάπησε, την οικογένεια και τους φίλους του...».
Ένα χρόνο μετά, οι φίλοι του και συνοδοιπόροι στη μουσική.. κρατούν τη μνήμη του ζωντανή με μία συναυλία-αφιέρωμα στον φίλο Λαυρέντη και στα τραγούδια του. Η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Διονύσης Τσακνής θα μοιραστούν με όλους εμάς στιγμές από την κοινή τους διαδρομή στη μουσική, αλλά και τραγούδια του Λαυρέντη που όλοι αγαπάμε. Μαζί τους, επί σκηνής, οι φίλοι μουσικοί: Νίκος Καλαντζάκος πλήκτρα, Άκης Αμπράζης μπάσο, Steve Tesser κιθάρα, Άκης Γαβαλάς τύμπανα και Ηλίας Λαμπρόπουλος βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, μπουζούκι.
Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7, τιμώντας τον αγαπημένο συνθέτη και τραγουδοποιό, μεταδίδει απευθείας από τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020, στις 20:30, τη συναυλία-αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Τη μετάδοση της συναυλίας θα κάνει ο Κώστας Θωμαΐδης, ενώ ο Μιχάλης Γελασάκης, από τις 18:00, θα συντονίσει τη ραδιοφωνική μετάδοση από το στούντιο του Δεύτερου Προγράμματος, κάνοντας συνδέσεις με τον Κήπο του Μεγάρου και συνομιλώντας με τους συντελεστές της συναυλίας πριν από την έναρξή της. Παράλληλα, θα μεταδώσει αποσπάσματα από σπάνιες συνεντεύξεις του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, καθώς και από την τελευταία του συνέντευξη στο Δεύτερο Πρόγραμμα και στον Φώτη Απέργη, μόλις πέντε μέρες πριν φύγει από τη ζωή.
Info
«Σε στυλ να μην ξεχνιόμαστε»
Η συναυλία-αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, σε απευθείας μετάδοση από τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής
Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου
Το αφιέρωμα αρχίζει στις 18:00 και κορυφώνεται με την απευθείας μετάδοση της συναυλίας, στις 20:30.
Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 Live Streaming: webradio.ert.gr/deftero