ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Καρακούσης: «Ρομποτοποιημένος» ο Πέτσας, ουδέν προσθέτει στην πολιτική ζωή

Mε έντονη αντιπολιτευτική διάθεση τα σημερινά σχόλια στο twitter του διευθυντή της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», Αντώνη Καρακούση.
Σε ένα από αυτά ο Καρακούσης χαρακτήρισε «ρομποτοποιημένο» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα που απολαμβάνει υπέρ-δημοσιοτητας και ουδέν προσθέτει στην πολιτική ζωή της χώρας!..
Εγραψε συγκεκριμένα:
«Βλέπω τον σχεδόν.. "ρομποτοποιημενο" κυβερνητικό εκπρόσωπο να δίνει τυπικές απαντήσεις στα ερωτήματα που του τίθενται και σκέφτομαι απλά ότι απολαμβάνει υπέρ-δημοσιοτητας που ουδέν προσθέτει στην πολιτική ζωή της χώρας …».
Σε ένα άλλο σχόλιο ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» τα βάζει με τους λαϊκιστές της τηλεόρασης που τάζουν επιχορηγήσεις στις επιχειρήσεις στο 50% του κόστους λειτουργίας . Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Συντονισμένοι κυριακάτικα όλοι οι λαϊκιστές μαζί τάζουν αυτοθαυμαζομενοι στις επιχειρήσεις, επιχορηγήσεις στο 50% του κόστους λειτουργίας! Μοιράζουν αφειδως από την TV κοινοτικά κονδύλια σε όλους χωρίς να λένε ότι αποκλείονται οι επιχειρήσεις ζόμπι, που αποτελούν πλειοψηφία...»