ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Δημοσιογραφικά μαχαιρώματα: H Νατάσα Γιάμαλη απαντά στα «Παιδιά της Αλλαγής»


Η δημοσιογράφος του Kontra Channel Nατάσα Γιάμαλη διαμαρτύρεται για ένα σχόλιο, εναντίον της, από τον ρ/σ ΣΚΑΪ 100.3. Και διαμαρτύρεται γιατί όπως λέει, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιάννης Κολοκυθάς, στην εκπομπή «Τα παιδιά της Αλλαγής», αναφέρθηκαν στη συνέντευξη που έδωσε ο Παύλος Πολάκης στο Kontra24 λέγοντας ότι «το πε στην εκπομπή ΤΟΥ». Να μιλάει ο ΣΚΑΪ για κάτι τέτοιο ακούγεται εντελώς αστείο, σχολιάζει το e-tetradio και συμπληρώνει:
Δικαίως διαμαρτύρεται η Νατάσα για το άκομψο σχόλιο καθώς θεωρεί ότι «υποτίμησαν τη δουλειά που με κόπο και αξιοπρέπεια» κάνει τρία χρόνια τώρα στο Kontra Channel.
Η Νατάσα Γιάμαλη εξαπολύει βολές προς τον ΣΚΑΪ και κατά των συναδέλφων της γράφοντας τα εξής:
Εδώ και καιρό σεβόμενη τη δουλειά των συναδέλφων -όλων των συναδέλφων- αρνούμαι να σχολιάσω τις επιλογές τους ονομαστικά, όσο και αν διαφωνώ. Πόσο μάλλον να κάνω ή να υιοθετώ προσωπικές επιθέσεις εις βάρος τους. Με χαρά διαφωνώ επί συμπερασμάτων, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν επερωτώ τις δημοσιογραφικές τους επιλογές, χτυπώντας δε κάτω από τη ζώνη.
Εδώ, όμως, οι δυο συνάδελφοι για να ικανοποιήσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος… και την οποία αντιπάθεια μπορεί να έχουν στο πρόσωπο του Πολάκη, στοχοποίησαν όχι μόνο εμένα ως δημοσιογράφο ή την ομάδα της εκπομπής αλλά και την ίδια τη δημοσιογραφία.
Δεν σχολίασαν μια ερώτηση μου, δεν επερώτησαν την πίεση που του άσκησα ή δεν του άσκησα και δεν μίλησαν εις βάρος συμπερασμάτων στα οποία μπορεί να κατέληξα.
Αντίθετα, επερώτησαν την επιλογή μου, να καλέσω χθες στην εκπομπή το πρόσωπο της ημέρας.
Αλήθεια, δεν ήταν δημοσιογραφική επιτυχία να έχω τον βουλευτή, που του έκλεισαν το μικρόφωνο μέσα στο Κοινοβούλιο; Δεν ήταν επιτυχία να έχω τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου που ακόμα και σήμερα φιγουράρει ως πρώτο θέμα στις ειδήσεις;
Ήταν λάθος δημοσιογραφική επιλογή; Ή έπρεπε να περιμένω να μας κάνει «έκπληξη» στο στούντιο;
Καλοί συνάδελφοι, σας υπόσχομαι πως θα το ξανάκανω, όπως σας υπόσχομαι πως δεν μασάω από χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Έχετε υποπέσει στο ίδιο ατόπημα άλλωστε και το 2019. Και τότε σας είχα απαντήσει.
Επίσης, συνάδελφοι, σας υπόσχομαι πως θα επανορθώσω…παίζοντας στην εκπομπή το πρώτο απόσπασμα που θα στριμώχνετε υπουργό.
Εύχομαι να μην χρειαστεί να περάσουν πολλά χρόνια!
Είμαστε νέοι για να έχουμε χρόνια μπροστά μας να βελτιωθούμε, όχι όμως τόσο νέοι για τέτοιου τύπου αντισυναδελφικά χτυπήματα.