ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Το Μαξίμου τιμωρεί τον Τσιόδρα;


Έκοψαν την πρόσβαση κρίσιμων στοιχείων της πανδημίας από τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Θεόδωρο Λύτρα. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ρεπορτάζ του σάιτ iEidiseis που αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση χειρίζεται την πανδημία και τιμωρεί όσους διενεργούν και δημοσιοποιούν τις έρευνες. Σύμφωνα με το ieidiseis:
Πηγές του iEidiseis, λοιπόν, από διαφορετικούς φορείς σημειώνουν ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο άνθρωπος που είναι στο τιμόνι της χώρας για την πανδημία δεν έχει πλέον πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα της υγειονομικής κρίσης.
Ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Θεόδωρος Λύτρας, λένε οι ίδιες πηγές είναι «κομμένοι» από συγκεκριμένα στοιχεία και δεδομένα που αφορούν την πανδημία και μάλιστα αυτό έγινε στις αρχές Δεκεμβρίου.
Πληροφορίες του iEidiseis αναφέρουν επίσης ότι οι σχέσεις του Σωτήρη Τσιόδρα με συγκεκριμένους υπουργούς διαταράχθηκε αρκετές εβδομάδες νωρίτερα στερώντας του την επαφή σε κρίσιμους τομείς της πανδημίας.

Η απάντηση του Θάνου Πλεύρη

«Η τακτική ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας συνεχίζεται από τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος, εννοείται πως έχει συνεχώς πλήρη πρόσβαση σε όλα τα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας. Οποιαδήποτε αναφορά για δήθεν διακοπή πρόσβασης στα στοιχεία είναι παντελώς ανακριβής. Σήμερα, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση από τον Καθηγητή και μας παρουσίασε όλα τα νεότερα δεδομένα για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας.»