ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Επαναληπτικές για εκπρόσωπο εργαζομένων στην ΕΡΑ και τα Πολυμέσα της ΕΡΤ


Tην ερχόμενη εβδομάδα, Τετάρτη και Πέμπτη, 9 και 10 του μηνός, θα επαναληφθούν οι εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπου στο Ραδιόφωνο (ΕΡΑ) και στα Πολυμέσα της ΕΡΤ, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Aκαδημίας 20). Η Κατερίνα Φρύσσα, υποψήφια εκπρόσωπος των δημοσιογράφων στην ΕΡΑ και στα Πολυμέσα αναφέρει σχετικά:
«Διανύσαμε μια δύσκολη διετία κατά την διάρκεια της οποίας η πανδημία δυσχερανε την επικοινωνία μας. Κάποια προβλήματα επιλύθηκαν,πολλά όμως έμειναν άλυτα .
Η λειτουργια του newsroom σε καιρό πανδημίας,η άνιση αξιοποίηση των ρεπόρτερ από το ραδιόφωνο και τα πολυμέσα, η αξιοποίηση όλων (και όταν αναφέρω όλων εννοώ όλων)των δημοσιογράφων,η υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που θα εμπεριέχει το μισθολόγιο ,η άμεση τοποθέτηση διευθυντή στην ΕΡΑ σπορ ,είναι μερικά από αυτά .
Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι μέχρι σήμερα κρατήσαμε την ΕΡΑ εκτός του χώρου του newsroom,κρατάμε την διαφορετικότητα των συντακτών και ρεπόρτερ του ραδιοφώνου και των Πολυμέσων ,πήραμε αναδρομικά περασμένων χρόνων και συνεχίζουμε τις προσπάθειες .
Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την επίλυσή τους ζητώ την στήριξη σας.
Ζητώ την στήριξη σας για να παραμεινει διακριτή και να ενισχυθεί η φωνή της ΕΡΑ και των Πολυμέσων».