ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Ποιος αγόρασε το ιστορικό κτήριο του ΔΟΛ στην Χρήστου Λαδά


Στο κτήριο της οδού Χρήστου Λαδά 1-3 έχει κυριολεκτικά γραφτεί ιστορία, δημοσιογραφική και πολιτική. Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη (ΔΟΛ) εξέδιδε στο συγκεκριμένο κτίριο, μεταξύ άλλων, τις ελληνικές ημερήσιες εφημερίδες “Τα Νέα”, “Το Βήμα” και τον “Ταχυδρόμο”. Το κτίριο είναι άδειο από το 2017 - τα γραφεία του ΔΟΛ είχαν μεταφερθεί ήδη από το 2004 στην Μιχαλακοπούλου 80.
Τώρα το ιστορικό κτήριο του ΔΟΛ στο κέντρο της Αθήνας ανήκει στη γερμανική εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων ehret+klein από το Στάρνμπεργκ, όπως γράφει το banks.com.gr.
“Μετά από περίπου δύο χρόνια προετοιμασίας, καταφέραμε να αποκτήσουμε το πρώτο μας έργο στην Ελλάδα! Η είσοδος στην ευρωπαϊκή αγορά ακινήτων εκπληρώνει ένα μακρόχρονο όνειρο”, δηλώνει ο Michael Ehret, διευθύνων σύμβουλος της ehret+klein.
Με μια εκτεταμένη ανακαίνιση, για την οποία οι πρώτες εργασίες εκκαθάρισης ξεκίνησαν ήδη, ο ιστορικός αλλά κενός πλέον χώρος θα μετατραπεί σε ένα σύγχρονο κτίριο γραφείων. Από αρχιτεκτονικής και λειτουργικής άποψης, θα εναρμονιστεί με την πολυσύχναστη εμπορική περιοχή.