ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

«Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει» - Με τρικάκια ο "Ρουβίκωνας" σε ομιλία του Κώστα Μπακογιάννη


Παρέμβαση με πανό και τρικάκια έκανε ομάδα μελών της συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» στη διάρκεια ομιλίας του δημάρχου Αθηναίων σε καφέ στα Πατήσια, στην πλατεία Καλλιγά. Τα μέλη της συλλογικότητας, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία, κατά την παρέμβασή τους έριξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα για την κακή διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίδα» από τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη.
Επίσης, σε ανακοίνωσή της η οργάνωση, με τίτλο, «Τι συνδέει την αριστεία, την αχρηστία και την ασυλία τις τελευταίες μέρες; Ο Κώστας Μπακογιάννης, δήμαρχος Αθηναίων» απαριθμεί τους λόγους για τους οποίου στρέφεται εναντίον του δημάρχου, αλλά και του δήμου για τα πεπραγμένα του από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού.
Κατά την διάρκεια της κινητοποίησης, η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές 17 ατόμων. 
Ο Κ. Μπακογιάννης απάντησε μέσω fb: «Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει και δεν μπορεί να με εμποδίσει από το να κάνω τη δουλειά μου. Κάθε μέρα, σε διαφορετική γειτονιά να μιλάω με τις Αθηναίες και τους Αθηναίους».