ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Η Κοσιώνη απαντά σε όσους αμφισβητούν την επαγγελματική της ταυτότητα - Τι λέει ο Παπαχελάς


Η Σία Κοσιώνη, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, αφήνει για λίγο τη θέση της και κάθεται πρώτη φορά στη θέση που έως σήμερα έβαζε  σήμερα έβαζε τους προσκεκλημένους της, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στις 16:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση.
Η Σία Κοσιώνη αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην πορεία της στον χώρο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης και δίνει τη δική της απάντηση σε όσους αμφισβητούν την επαγγελματική της ταυτότητα. Μιλάει για τα ντιμπέιτ που γίνονται στη δουλειά και στο σπίτι, για «τα παράπονα στον δήμαρχο» και κάνει μία από τις ερωτήσεις που έχει σκοπό να θέσει στον Κώστα Μπακογιάννη, στην τελευταία της συνέντευξη πριν αποφασίσει να αφήσει το επάγγελμα, για να καταλάβει, όπως του έχει πει, τι σημαίνει σκληρή συνέντευξη. Εκείνος, θυμάται την πρώτη τους συνάντηση, αποκαλύπτει ποιος υποχωρεί όταν διαφωνούν και αναφέρει όσα ξεχωρίζει σε εκείνη στους ρόλους της, ως επαγγελματία, συντρόφου και μητέρας.
Ο διευθυντής της «Καθημερινής», Αλέξης Παπαχελάς, και η Λιάνα Κανέλλη, δημοσιογράφος, πολιτικός κι ένα από τα πιο εμβληματικά πρόσωπα στον χώρο των ειδήσεων, σχολιάζουν την παρουσία της στην τηλεόραση, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.
Συνήθως, στις μέρες μας, οι σχέσεις πεθεράς-νύφης δεν έχουν ενδιαφέρον, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Η Σία Κοσιώνη ανήκει σε αυτές, αφού η πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη, είναι, εκτός από πολιτικός με μακρά πορεία, μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα, που δεν χαρίζεται σε κανέναν.
Αναφέρεται στη σχέση τους και στα συναισθήματα που είχε, όταν εκφώνησε την είδηση για την περιπέτεια της υγείας της, αλλά και στη συνέντευξη που πήρε το 2015, από την τότε πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Με τη βοήθεια της μητέρας της, γυρνάμε στα παιδικά και εφηβικά της χρόνια, τότε που γέμιζε με στιχάκια τα τετράδια. Με τον κόουτς, Παναγιώτη Γιαννάκη, μαθαίνουμε τη σχέση που έχει με τον αθλητισμό, ενώ ο Λάκης Γαβαλάς κρίνει την εικόνα της.