ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον Λάμψια: Ξεπέρασε κάθε όριο στον ΣΚΑΪ με τα σενάρια συνωμοσίας


Στο σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ του δημοσιογράφου της Καθημερινής, Παναγιώτη Λάμψια, αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Δεν είναι ο αψύς Σφακιανός που θέλει να λέει ο κ. Τσίπρας. Είναι ένα σχέδιο που εξυφαίνεται από πολύ παλιά. Ξεκινάει από το 2008, αν μου επιτρέπεις, τότε που κάηκε η Αθήνα και ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος (τότε υπουργός Εσωτερικών επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή) συνομιλούσε με τον κ. Τσίπρα και τους ομοίους του αντί να βάλει τάξη στη χώρα», είπε ο δημοσιογράφος και συνέχισε: 
«Και αργότερα ξέρουμε πώς το εξαργύρωσε με μία θέση στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Μετά λόγου γνώσεως μιλώ, δεν λέω από το κεφάλι μου πράγματα. Αυτή η συμπεριφορά λοιπόν, που ξεκίνησε το 2008, κορυφώθηκε το ’11 και το ’12, οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Τώρα, λοιπόν, που βλέπουν ότι δεν τους βγαίνει καμία κίνηση, καταφεύγουν πάλι στη λάσπη και στο λασποκύλημα».
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απάντησε με ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρεται:
«Ο κ. Λάμψιας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι ξεπέρασε κάθε όριο. Στην προσπάθειά του να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και στον πρόεδρο του, Αλέξη Τσίπρα, και να υποστηρίξει το κυβερνητικό αδιέξοδο, έφτιαξε διάφορα σενάρια συνομωσίας γυρνώντας στο 2008, ξεχνώντας ότι μιλάει σε δελτίο ειδήσεων και όχι σε καφενειακού τύπου σύναξη ακροδεξιών.
Προφανώς το επιχείρημα περί συναλλαγής για την εκλογή του Π. Παυλόπουλου στη θέση του ΠτΔ αποδεικνύει απλώς πώς σκέπτεται ο ίδιος ο κ. Λάμψιας, ίσως γιατί έτσι έχει μάθει να πορεύεται στην ζωή του.
Είναι φυσικό η κυβέρνηση Μητσοτάκη - Φουρθιώτη να στηρίζεται σε trash προσωπικότητες. Είναι επιτακτική η ανάγκη να μπει ένα τέλος σε αυτή την παρακμή πριν βουλιάξει όλη η χώρα μέσα στον βούρκο».