ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Κανάκης: Καμιά απόφαση να αποχωρήσουν οι Αρβύλες από τον ΑΝΤ1


Όπως φούντωσε  η φημολογία που θέλει τους Ράδιο Αρβύλα να βρίσκονται εκτός Ant1, με τον ίδιο τρόπο ξεφούσκωσε. Αυτοί που διαδίδουν τις φήμες ισχυρίζονται πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «τρώει» τον Αντώνη Κανάκη και τους Ράδιο Αρβύλα.
Απόψε ο Κανάκης στην εκπομπή του διεψευσε κατηγορηματικά ως fake news τα περί αποχώρησης από τον ΑΝΤ1. "Είναι αυτά τα clickbait και τα fake news, που περιμένουμε να δούμε πότε επιτέλους θα κάνει κάτι κάποιος με αυτήν την ιστορία" είπε ο Αντώνης Κανάκης.
Ο παρουσιαστής ήταν ξεκάθαρος: «Επειδή μας στέλνετε μηνύματα κι ενδιαφέρεστε. Όχι αγαπητοί μας φίλοι, δεν πήραμε την απόφαση να αποχωρήσουμε από τον ΑΝΤ1, ούτε κάποια άλλη εκπομπή θα αντικαταστήσει το Ράδιο Αρβύλα, ούτε αυτές τις ανοησίες που γράφουν σε αυτά τα νέα ήθη κι έθιμα που βιώνουμε. Είναι αυτά τα clickbait και τα fake news, που περιμένουμε να δούμε πότε επιτέλους θα κάνει κάτι κάποιος με αυτήν την ιστορία. Μέχρι τότε θα ζούμε υπό αυτό το καθεστώς.
Δε θα αλλάξει τίποτα και τα πράγματα θα γίνουν όπως είπαμε στην πρώτη εβδομάδα εκπομπών, συγκεκριμένα 11 Νοεμβρίου. Μέχρι 15 Απριλίου δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και μην ανησυχείτε. Γράφουν ως συνήθως ότι να ‘ναι»...