ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Διευθυντικές αλλαγές και έντονη κινητικότητα σε σάιτ και ιστοσελίδες


"Μια καλή συνεργασία προϋποθέτει υγιές δημοσιογραφικό περιβάλλον, τεχνογνωσία, όρεξη και καλούς φίλους. Εγώ στα DNews by Dikaiologitika.gr τα βρήκα όλα ! Καλή μας αρχή!" Αυτό έγραψε στο fb ο δημοσιογράφος Φώτης Νάκος επισυνάπτοντας και σχετική φωτογραφία με τον διευθυντή του σαιτ (και φίλο του) Γιάννη Χρηστάκο.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Χρηστάκος έγραψε στο fb:
«Με τον Φώτη Νάκο μας συνδέει μία βαθιά φιλία με πολλές καλές αναμνήσεις. Οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν επαγγελματικά πριν πολλά χρόνια και τώρα ήρθε η στιγμή να δουλέψουμε ξανά μαζί. Πιτσιρικάδες τότε, παντρεμένοι με παιδιά σήμερα! Τον καλωσορίζω και από εδώ στην ομάδα του Dnews, στα dikaiologitika.gr όπου μαζί με το news4health.gr θα συνεχίσουμε γιά ακόμα πιό ψηλά υπό την δική του διεύθυνση περιεχομένου και δικτύωσης. Φέτος έχουμε μπόλικη δουλειά, μεγαλώνουμε και επεκτεινόμαστε σε άλλα πεδία για τα οποία θα ενημερώσουμε σύντομα. Καλή αρχή στον Φώτη, τα υπόλοιπα επί του πεδίου»
Θυμίζουμε ότι Φώτης Νάκος εντάχθηκε πρόσφατα στο δυναμικό της OPINIONPOST αναλαμβάνοντας την Διεύθυνση Σύνταξης και περιεχομένου του ομίλου. Ο δημοσιογράφος αποχώρησε από το σάιτ του ΣΚΑΪ όπου κατείχε επιτελική θέση. Toν αντικατέστησε η Ματίνα Ηρειώτου που κατέβηκε από το Μαρούσι στο Φάληρο εγκαταλείποντας την ιστοσελίδα protothema.gr. 
  • Την ιδια ώρα τα διαδικτυακά Μέσα της«Καθημερινής» ενισχύονται με προσθήκες προσώπων από άλλα σάιτ. Πιο πρόσφατη μεταγραφή ο Παναγιώτης Βλαχουτσάκος, που επί χρόνια συνεργαζόταν με το zougla.gr.
  • Στον όμιλο DPG του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προστέθηκε (ως επιτελικός) ο Στέλιος Σοφιανός (με θητεία στον παλιό ΔΟΛ και στον Όμιλο Λυμπέρη). Ο Σοφιανός ανέλαβε κεντρικό ρόλο τόσο στα υπάρχοντα sites της DPG, όσο και στην υπό έκδοση εφημερίδα, που προετοιμάζει ο Παναγιώτης Μπόμης.
  • Ο Αντώνης Δελλατόλας του Ποντικιού, εξετάζει να επεκταθεί και σε άλλα ηλεκτρονικά Μέσα και ψάχνει κόσμο για την ενίσχυση της ηλεκτρονικής σελίδας.
  • Γενική αναδιοργάνωση και αλλαγές γίνονται στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα ieidiseis.gr που μετακόμισε σε νέα γραφεία στο Χαλάνδρι. Την διεύθυνση του σάιτ ως γνωστόν έχει αναλάβει ο Θανάσης Τσεκούρας που πρόσφατα αποχώρησε από το iefimerida.
  • Από την πλευρά του ο οικονομικός συντάκτης Γιώργος Δημητρομανωλάκης ενισχύει το όλο project των διαδικτυακών Μέσων που διαθέτει.