ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Eρχονται νέα περιοδικά στα περίπτερα


Τίτλους για ανδρικό περιοδικό κατοχύρωσε μια θυγατρική εταιρεία του ομίλου Σμυρνιωτάκη. Έχοντας, πριν έναν χρόνο, αναλάβει την έκδοση περιοδικών όπως το «Hello», το «7 Μέρες TV», οι «4Τροχοί» κ.ά., μέσω της Alpha Editions, και πιο πρόσφατα την έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση του «Nitro», η Νίκη Εκδοτική σχεδιάζει την κυκλοφορία ενός ακόμη εντύπου που θα αφορά τους άνδρες.
Μέσω μιας θυγατρικής της, της «S-Media Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.», κατοχύρωσε στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου τους τίτλους «Men's Life» και «Men's World» για την κλάση 16 που αφορά «πάσης φύσεως έντυπο υλικό όπως ενδεικτικά περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία, κατάλογοι, λευκώματα».
Οι δύο τίτλοι παραπέμπουν σε παλαιότερα εγχειρήματα όπως το διεθνές «Men's Health», που εκδιδόταν στην Ελλάδα από τις Εκδόσεις Λυμπέρη, και το «Men» της ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου, ο οποίος μάλιστα συνεργάζεται αυτή την περίοδο με τον όμιλο Σμυρνιωτάκη.