ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Το χοντραίνει ο Φουρθιώτης: βάζει στο κάδρο Μητσοτάκη και Μαρέβα


Λίγη ώρα αφότου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής, ισχυρίστηκε πως ο ίδιος δεν γνωρίζει τον Μένιο Φουρθιώτη, μπερδεύοντας μάλιστα και το όνομά του θέλοντας να δείξει πως δεν ξέρει ούτε πως ακριβώς τον λένε, ο υπόδικος παρουσιαστής επανέρχεται με μια νέα ανάρτηση, βάζοντας στο κάδρο και το πρωθυπουργικό ζεύγος.
Ειδικότερα, με νέα του ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια ισχυρίζεται πως είχε στείλει προσωπικά μηνύματα με βίντεο - αφιερώματα στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και στη Μαρέβα Μητσοτάκη, σύζυγό του, τονίζοντας πως προφανώς γνωρίζονται. 
Ο Μένιος Φουρθιώτης συγκεκριμένα κοινοποίησε φωτογραφίες από μηνύματα αποστολής βίντεο προς τη σύζυγό του πρωθυπουργού και τον ίδιο όπου τα έχουν διαβάσει. .
«Μετά τον πρωθυπουργό που τάχα που δεν ξέρει το όνομά μου, για δείτε όταν έβλεπε ο ίδιος και η σύζυγός του τα βίντεο αφιερώματα εάν με γνώριζε!», έγραψε χαρακτηριστικά.