ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Οι απώλειες που σημάδεψαν τον Αντώνη Καφετζόπουλο


Μπορεί να έχει συμπληρώσει 70 χρόνια ζωής, όμως εξακολουθεί να θέλει να αλλάξει τον κόσμο. Ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος έρχεται στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022, στις 00:15, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.
Μιλάει για την πατρίδα του, την Κωνσταντινούπολη, στην οποία επιστρέφει φέτος, έστω και θεατρικά, για την απόπειρά του να γίνει ροκ σταρ αλλά και την… αλλαγή πλεύσης προς την ηθοποιία και απαντάει στο ερώτημα αν έβγαλε χρήματα από το επάγγελμα.
Αποκαλύπτει τις απώλειες που τον σημάδεψαν: την Έλλη Λαμπέτη, τον Παύλο Σιδηρόπουλο -και γιατί νιώθει ενοχές απέναντι στην κουμπάρα του, Κατερίνα Γώγου.
Θυμάται τον «Ακάλυπτο», τον τηλεοπτικό ρόλο που ενσάρκωσε με μοναδική επιτυχία και αποκαλύπτει ποιον Έλληνα ηθοποιό είχε στο μυαλό του όταν τον υποδυόταν, αλλά και αν έχει καθόλου κοινά με τον ανεπάγγελτο, αλλά αφοπλιστικά διαχρονικό, τηλεοπτικό ήρωα.
Ακόμα, μιλάει για τη σχέση του με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ανάγκη του να εκφράζει όσα τον εξοργίζουν, αλλά και την απρόσμενη εξέλιξη που είχε ένα απειλητικό μήνυμα που του έστειλε ένας άγνωστος στα social media.
Εξηγεί τι τον έλκει στις φυσικές επιστήμες, θυμάται τη μέρα που πέταξε αβγά με κόκκινη μπογιά και τη μέρα που τον έπιασε κρίση κλάματος και αποκαλύπτει σπαρταριστά περιστατικά με τους δύο γιους του, παραδεχόμενος ότι ο μικρότερος γιος του είναι πιο ώριμος από τον ίδιο…
Παρουσίαση: Θοδωρής Βαμβακάρης-Τάκης Γιαννούτσος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη
Δημοσιογραφική ομάδα: Κώστας Βαϊμάκης, Έρρικα Ρούσσου, Μπέττυ Τσιακμάκη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Μιχάλης Κοντογιάννης
Σκηνογραφία: Λεωνίδας Γιούτσος
Διεύθυνση παραγωγής: Τζέλικα Αθανασίου
Βοηθός διεύθυνσης παραγωγής: Βίνια Λυριτζή
Συντονισμός παραγωγής: Δημήτρης Κιτσικούδης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Νικολέτα Μακρή