ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Πάρτι αστυνομικών με βότκα και ουίσκι μέσα στη ΓΑΔΑ - Παρέμβαση εισαγγελέα


Έστησαν κορωνοπάρτι μέσα στη ΓΑΔΑ χωρίς το παραμικρό μέτρο ασφαλείας και, επιπλέον, δημοσιοποίησαν και φωτογραφία στο διαδίκτυο.
Το αποκαλούμενο “κορωνοπάρτι” που φαίνεται να έλαβε χώρα εντός της Γενικής Αστυνομικής.. Διεύθυνσης Αττικής, προκάλεσε την παρέμβαση της προϊσταμένης της εισαγγελίας, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, η οποία έδωσε εντολή για την διενέργεια έρευνας.
Η εντολή της εισαγγελέως, είναι η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από εισαγγελικό λειτουργό, ο οποίος, αφού εξακριβώσει την βασιμότητα των δημοσιευμάτων και επαληθεύσει το περιστατικό, θα εξετάσει την διάπραξη αδικημάτων που αφορούν τα μέτρα κατά της πανδημίας.
Στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε αρχικά από το τηλεοπτικό κανάλι STAR, έξι αστυνομικοί με πολιτικά ρούχα, εμφανίζονται ο ένας πλάι στον άλλον χωρίς να φορούν μάσκες, με ποτήρια με αλκοόλ στα χέρια, ενώ σε ένα τραπέζι μπροστά τους υπάρχουν μπουκάλια με βότκα και ουίσκι και διάφορα φαγώσιμα είδη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, το περιστατικό έγινε πριν από τέσσερις ή πέντε ημέρες, και οι εικονιζόμενοι που φέρονται να εργάζονται στην γραμματεία της ‘Αμεσης Δράσης, ανάρτησαν οι ίδιοι την εικόνα στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, για την υπόθεση διατάχθηκε ήδη ένορκη διοικητική εξέταση.