ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Η Λυδία Σέρβου κατονόμασε τον συνθέτη που της σακάτεψε την ψυχή...


Τι απαντά μέσω του δικηγόρου του

Η τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου πρόσφατα είχε αποφασίσει να μοιραστεί με το κοινό της στο Facebook την τραυματική της εμπειρία από το περιστατικό που της συνέβη στην ηλικία των 15 ετών. Σήμερα με συνέντευξή της στην εφημερίδα Τα Νέα, αποκαλύπτει πως ο μουσικοσυνθέτης.. Δήμος Μούτσης ήταν ο άνθρωπος που σακάτεψε την ψυχή της όπως χαρακτηριστικά λέει.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση η Λυδία Σέρβου τονίζει πως η ίδια είχε αποφασίσει να μην αποκαλύψει το όνομά του, κυρίως λόγω της ηλικίας του αλλά και γιατί όπως σημειώνει δεν είχε καμία άλλη απόβλεψη εκτός από τη σωτηρία της δικής της ψυχής, «αλλά και άλλων παιδιών για τα οποία θα μπορούσε η καταγγελία να λειτουργήσει αποτρεπτικά».
«Εξάλλου, ο άνθρωπος αυτός είναι πλέον 82 χρονών» αναφέρει ωστόσο συνεχίζει λέγοντας πως «λόγω όμως της μεγάλης έκτασης που πήρε το θέμα και επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, θα το πω».
Ο άνθρωπος που σακάτεψε την ψυχή μου πριν καν συμπληρώσω τα 15 χρόνια είναι ο μουσικοσυνθέτης Δήμος Μούτσης. Και το λέω γιατί πρέπει να διευκρινίσω ρητά ότι δεν είναι άλλοι εμπνευσμένοι και καταξιωμένοι συνθέτες, όπως ο Ξαρχάκος και ο Μαρκόπουλος, τα ονόματα των οποίων κακώς αναμείχθηκαν από κάποιους. Δεν είχα βεβαίως ποτέ ούτε την πρόθεση ούτε τη δυνατότητα να προβλέψω ότι θα υπήρχαν τέτοια σχόλια για τους δύο αυτούς λαμπρούς δημιουργούς μας. Είναι σπουδαίοι συνθέτες αλλά και άνθρωποι, τους εκτιμώ και η ίδια απεριόριστα, αλλά και η Ελλάδα ολόκληρη και ο κόσμος, και πάντα στις μουσικές μου παραστάσεις ερμηνεύω τραγούδια τους» λέει στα Νέα η Λυδία Σέρβου. 
Απάντηση μέσω του δικηγόρου του έστειλε ο Δήμος Μούτσης σχετικά με τις καταγγελίες της ερμηνεύτριας Λυδίας Σέρβου για σεξουαλική παρενόχληση σε περίοδο που η ίδια ήταν ανήλικη.
«Αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που αφορούν στο πρόσωπό του, ο Δήμος Μούτσης δηλώνει ότι οι απαντήσεις του θα δοθούν όπου και όπως νομικά προβλέπεται» αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγόρου, Γιάννη Φώσκολου.

 H ανάρτηση που είχε κάνει στο fb η Λυδία Σέρβου: