ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Ακρίτα: Σειρά της Μενδώνη να παραιτηθεί


ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένουμε ενημέρωση για την παραίτηση Λιγνάδη

Πλήρη ενημέρωση από τη Λίνα Μενδώνη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, ρωτώντας την υπουργό Πολιτισμού για ποιο λόγο έκανε δεκτή την παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του.. Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η κα Μενδώνη για να καλύψει τον κ. Λιγνάδη είχε μιλήσει για φήμες και είχε δεσμευτεί πως θα εξετάσει κάθε ενδεχόμενο εάν υπάρξει επώνυμη καταγγελία.
Αφού για δύο εβδομάδες η κα Μενδώνη έκανε τα στραβά μάτια για την προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξαφνικά, ενώ δεν υπήρξε καμία επώνυμη καταγγελία παρά μόνο μία ανώνυμη και ανατριχιαστική μαρτυρία ενός θύματος βιασμού στο 2020mag.gr που δεν κατονομάζει το δράστη, έκανε δεκτή την παραίτησή του.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πρόκειται για τραγική σύμπτωση.
Περιμένουμε από την κα Μενδώνη πλήρη ενημέρωση, γιατί έκανε δεκτή την παραίτηση.

Η Ελενα Ακρίτα που την περασμένη Τρίτη είχε αποκαλύψει τα περί παραίτησης Λιγνάδη μετά την επιβεβαίωσή της σήμερα, έγραψε στο fb:
"Όταν έγραψα την ειδηση (2/6/21) η Μενδωνη μού επιτέθηκε με τη γνωστή της αλαζονεία κι άφησε υπονοούμενα ‘περι σκοπιμοτητων’. Και δεν ντράπηκε.
Σειρά δική της να παραιτηθεί τώρα."
H επιστολή παραίτησης του Δ. Λιγνάδη με χειρόγραφη την ημερομηνία: