ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Οι αιχμές Σκέρτσου κατά των λοιμωξιολόγων και η δυσφορία του Μαξίμου


Όσο περνά ο καιρός και ο κορωνοϊός συνεχίζει να δείχνει τα -ενίοτε μεταλλαγμένα- δόντια του, οι σχέσεις του Μεγάρου Μαξίμου με την επιτροπή των ειδικών γίνονται όλο και πιο δύσκολες.. Μάλιστα, ο Neo πληροφορείται ότι στο πρωθυπουργικό γραφείο παρακολουθούν καθημερινά όλες τις δημόσιες παρεμβάσεις μελών της επιτροπής των ειδικών, μέσω των οποίων αναδεικνύονται -έστω και αν αυτό δεν γίνεται με ηχηρό τρόπο- οι διαφωνίες και οι ενστάσεις με τις αποφάσεις της κυβέρνησης αλλά και η διχοστασία που επικρατεί μεταξύ τους.
Το Μαξίμου, μάλιστα, πολύ θα ήθελε -όπως λένε μεταξύ αστείου και σοβαρού πρόσωπα που έχουν το γραφείο τους εκεί- να επιβάλει… «σιωπητήριο» στους λοιμωξιολόγους και τους λοιπούς ειδικούς, κάτι το οποίο προφανώς δεν μπορεί να γίνει. Όμως, το κλίμα που επικρατεί στον σκληρό πυρήνα της κυβέρνησης εξέφρασε ο εξ απορρήτων του πρωθυπουργού και αρμόδιος για τον συντονισμό της κυβέρνησης, Άκης Σκέρτσος, που, αφήνοντας σαφείς αιχμές σε βάρος των επιστημόνων, υπογράμμισε με νόημα ότι «καλύτερα να μιλούν πρώτα μέσα στην επιτροπή και μετά στα ΜΜΕ» οι ειδικοί. Πάλι καλά που δεν… μπορεί να τους διαγράψει!

Neo / matrix24