ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Ποιος εξέθεσε την ΕΡΤ με τους δύο ΔΑΠίτες;


Την ιστορία τη γνωρίζετε υποθέτω, αλλά ας την επαναλάβουμε γιατί πιθανότατα πολλοί δεν την έχετε ακούσει.
Η δημόσια τηλεόραση προσκάλεσε δύο φοιτητές στο δελτίο της για να πουν τις απόψεις τους για.. το νομοσχέδιο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη συνολικά, αλλά και την πανεπιστημιακή αστυνομία ειδικά. Και, διόλου τυχαία θα έλεγα, οι δύο φοιτητές τάχθηκαν υπέρ της αστυνομίας.
Αποδείχθηκε ωστόσο ότι οι δύο αυτοί... τυχαίοι φοιτητές δεν ήταν απλοί φοιτητές αλλά στελέχη της φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, ένας υπεύθυνος τμήματος της ΔΑΠ στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο κι ένας γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ από τη Μυτιλήνη.
Γρήγορα έγινε γνωστό αυτό, κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες στα social, γελοιοποιήθηκε η ενημέρωση της ΕΡΤ, οκ. Πάλι καλά που δεν κάλεσαν το μικρό παιδί της κ. Κεραμέως που, όπως μας έχει αποκαλύψει η ίδια η υπουργός, είπε πρώτα μαμά, μετά μπαμπά και μετά Κυριάκος (Μητσοτάκης).
Το θέμα είναι ποιος πρότεινε τους δύο αυτούς ΔΑΠίτες για να βγουν στο δελτίο της ΕΡΤ. Τους βρήκε η ίδια η δημοσιογράφος; Τους «φύτεψε» κάποιος άλλος; Μήπως ο Διευθυντής Ειδήσεων Γιάννης Τρουπής μπορεί να μας απαντήσει; Ποιος τους πρότεινε εκθέτοντας πλήρως τη Δημόσια Τηλεόραση;

Δημήτρη Κανελλόπουλος / EφΣυν