ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Eμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Κ. Μπογδάνου


Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς έξω από το σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στην οδό Ιούς στην Κηφισιά..Σύμφωνα με την πυροσβεστική, που κλήθηκε λίγο μετά τις 7.30 μ.μ. το απόγευμα, προκλήθηκε πυρκαγιά σε δύο ΙΧ με την ΕΛ.ΑΣ. να διευκρινίζει πως το ένα είναι ιδιοκτησίας του και το άλλο της συζύγου του.
Οι πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι βρέθηκαν μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό κάτω από τα οχήματα, τα οποία υπέστησαν μικρές ζημιές, όπως και ο τοίχος της οικίας.
Καταδικάζουν
Η Ν.Δ. καταδίκασε το παραπάνω περιστατικό υποστηρίζοντας σε ανακοίνωσή της πως «οι υποστηρικτές των τρομοκρατών και του κατά συρροή δολοφόνου επιτίθενται διαρκώς στον κοινοβουλευτισμό. Σήμερα απείλησαν τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπογδάνου και της συζύγου του χτυπώντας με διπλό εκρηκτικό μηχανισμό το σπίτι και τα αυτοκίνητά τους. Το αυτοκίνητο του κ. Μπογδάνου καταστράφηκε ολοσχερώς και από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.
Επιθέσεις τέτοιου είδους, εναντίον μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου στρέφονται κατά της Δημοκρατίας και αναμένουμε την ομόθυμη καταδίκη της δολοφονικής επίθεσης από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Ας κάνουν κάποιοι, έστω και καθυστερημένα, ό,τι δεν έκαναν στις προηγούμενες κλιμακούμενες επιθέσεις κατά των στελεχών και των βουλευτών του κόμματός μας. H σιωπή αποθρασύνει τους εχθρούς της Δημοκρατίας. Η οργανωμένη πολιτεία θα πράξει ό,τι χρειάζεται ώστε οι δράστες να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε σε ανακοίνωσή του πως «η επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ κ. Μπογδάνου είναι αυτονόητα καταδικαστέα». 
Τέλος, η Ελληνική Λύση καταδίκασε την επίθεση κάνοντας λόγο για βάρβαρη πράξη. «Παρά τις πολιτικές διαφωνίες με τον βουλευτή, που στηρίζει μία επικίνδυνη κυβέρνηση, είναι αδιανόητο κάποιοι, ακόμα κι αν «διαφωνούν», να επιχειρούν να τον τρομοκρατήσουν. Με επίθεση μάλιστα κατά του απαραβίαστου της εστίας».