ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Σκορδά για καταγγελίες κατά γνωστού δημοσιογράφου: Δεν έχει γίνει μήνυση ή καταγγελία στην ΕΣΗΕΑ


Σε διευκρινίσεις προέβη σήμερα η τηλεπαρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, σχετικά με όσα αναφέρθηκαν την Τρίτη στην εκπομπή «Πρω1νό» στον ΑΝΤ1 σχετικά με καταγγελίες που έγιναν στα social media κατά γνωστού δημοσιογράφου..
Όπως είπε η παρουσιάστρια, «για να είμαστε σωστοί, γιατί υπάρχει το θέμα των θεσμών και των νομικών πλαισίων που όλοι πρέπει να σεβόμαστε, σχετικά με όλα αυτά που ειπώθηκαν και μια ανάρτηση συγκεκριμένη με καταγγελίες που έγινε εις βάρος πολύ γνωστού δημοσιογράφου, το ρεπορτάζ λέει πως αυτή η ιστορία υπήρχε χρόνια πριν με καταγγελίες πάλι του ίδιου και ο άνθρωπος ο οποίος διαχειριζόταν το συγκεκριμένο blog που έκανε τις αναρτήσεις, καταδικάστηκε πριν χρόνια σε έξι μήνες φυλάκιση για συκοφαντική δυσφήμηση».
Η Φαίη Σκορδά συμπλήρωσε: «Αυτή την οδό θα ακολουθήσει πάλι ο γνωστός δημοσιογράφος. Ετοιμάζει πάλι μήνυση σε βάρος αυτού του ανθρώπου που έκανε την ανάρτηση στα social... Εγώ μένω στο ρεπορτάζ, που λέει για έξι μήνες φυλάκιση για συκοφαντική δυσφήμηση. Και δεν υπάρχει καμία άλλη καταγγελία, ούτε στην ΕΣΗΕΑ ότι κάτι δεν έχει κάνει σωστά, ούτε μήνυση στα δικαστήρια».