ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Τα «πήρε» η Ακρίτα με το υπουργείο Πολιτισμού για το θέμα Λιγνάδη


Δύο ερωτησούλες της (παλαιάς κοπής) δημοσιογράφου στην υπουργό - Ο Λιγνάδης διαψεύδει τα περί παραίτησης

«Η Λίνα Μενδώνη ζήτησε την παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεατρου Δημήτρη Λιγνάδη, σύμφωνα με αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές. Θα παρακαλούσα να μη γίνουν εικασίες γύρω από τους λόγους της παραίτησης. Επισήμως ακόμα τίποτα δεν είναι γνωστό»..
Τα παραπάνω έγραψε η Ελενα Ακρίτα στο fb και το υπουργείο Πολιτισμού με ανακοίνωσή του, χωρίς να διαψεύδει τα όσα ισχυρίζεται η δημοσιογράφος, έσπευσε να απαντήσει:
«Οι αποφάσεις της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνονται αποκλειστικά μέσω των δελτίων Τύπου του ΥΠΠΟΑ και όχι από ιδιωτικά προφίλ στα social media.
Κάθε άλλη “αξιόπιστη πληροφορία” είναι παραπλανητική και εξυπηρετεί ασαφείς σκοπιμότητες
».
Η Ελενα Ακρίτα τα «πήρε» και έσπευσε με τη σειρά της να απαντήσει, καθώς θεώρησε ότι η ανακοίνωση την «φωτογραφίζει».  
Εγραψε λοιπόν Ακρίτα στο fb:
"Βγάζει μια αόριστη ανακοίνωση η Μενδώνη (ή η Αννούλα Παναγιωταρέα) όπου σαφώς με φωτογραφίζει. Και φυσικά το ΣΚΑΪ σπεύδει να ‘συντρέξει’ την υπουργό χωρίς να κάνει ρεπορταζ για να διαπιστώσει αν ισχυει ή όχι η είδηση. Επειδή είμαι δημοσιογράφος παλαιάς κοπής κι αυτά του σουξου μουξου δεν τα γουστάρω - δυο ερωτησούλες στην υπουργό.
1. Παραιτείται ή δεν παραιτείται ο κ. Λιγνάδης; Εκεί είναι το ζουμί. Επιβεβαιώστε ή διαψεύστε την ειδηση ξεκάθαρα και χωρίς μισόλογα.
2. Τί εννοείτε αφηνοντας σποντιτσες περί εξυπηρέτησης ‘ασαφών σκοπιμοτήτων’; Μού αποσαφηνίζετε παρακαλώ την ασάφεια... των σκοπιμοτήτων μου; Είναι βαρύς ο χαρακτηρισμός, μην τρέχουμε τώρα στα δικαστήρια κι ανήκουμε και σε ευπαθείς ομάδες. Στο μεταξύ εμμένω στο ρεπορταζ μου.
Καταλαβατε υπουργέ;
Κατάλαβες Αννούλα; Που θα μου υπαγορεύσεις πώς θα κάνω τη δουλειά μου;"


Διαψεύδει ο Λιγνάδης