ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης


Στο νοσοκομείο «Υγεία» εισήχθη το απόγευμα της Τετάρτης ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με λιποθυμικό επεισόδιο.. 
Ο Πέτρος Φιλιππίδης αισθάνθηκε αδιαθεσία στο σπίτι του στο Ψυχικό με αποτέλεσμα να τον μεταφέρει εσπευσμένα η σύζυγός του στο νοσοκομείο για εξετάσεις.
Το επεισόδιο της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη έρχεται λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση του ηθοποιού, μέσω της οποίας ζητά να μην εμπλακεί το όνομά του σε περιστατικά που αγνοεί, εν μέσω καταγγελιών για λεκτική, ψυχολογική και σεξουαλική παρενόχληση που συγκλονίζουν το ελληνικό θέατρο.
H οικογένεια του ηθοποιού ενημέρωσε για την εξέλιξη της υγείας του ηθοποιού με μια λιτή ανακοίνωση:
«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε».
Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση