ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε γλέντι με 50 άτομα στην Ικαρία (Video-Photo)


Τρικούβερτο γλέντι, με οφθαλμοφανή συνωστισμό, κατά παράβαση των υγειονομικών κανόνων για τον κορονοϊό, διοργανώθηκε προς τιμήν του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά την επίσκεψή του το Σάββατο στην Ικαρία..Το γλέντι έγινε στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χριστόδουλου Στεφανάδη και, όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς, στο βίντεο που δημοσιεύει αποκλειστικά το NEWS 24/7, οι αποστάσεις και ο σεβασμός στο όριο των ατόμων που μπορούν να συγκεντρωθούν σε μια κατοικία έχει πάει περίπατο.


Υπενθυμίζεται πως στην κυβερνητική αποστολή στο νησί συμμετείχαν επίσης ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος και ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστος Ροϊλός.
Ο βουλευτής της ΝΔ, Χριστόδουλος Στεφανάδης, επιβεβαίωσε το τραπέζωμα του Μητσοτάκη, επιχεριώντας βέβαια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Σε δηλώσεις του στο ethnos.gr ισχυρίστηκε πως «είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα. Στο ένα τραπέζι κάθισαν 7 άτομα και στο άλλο 4».
Κάτω από το σπίτι είναι μάλιστα πλήθος αστυνομικοί και φρουροί, ενώ στο τραπέζι που ουδείς κρατά αποστάσεις φαίνεται να συμμετέχουν και ένστολοι.

Νάσος Ηλιόπουλος: Ο Μητσοτάκης είναι επικίνδυνος αλαζόνας



Ο Χρήστος Σπίρτζης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, ρωτά αν αληθεύει η καταγγελία και ζητά να μάθει ποιές ποινές θα επιβληθούν