ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Δέκα χρόνια Harddog


Δέκα χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο έκλεισε το μπλογκ του  Harddog -για εμάς το πιο τίμιο και καθαρό μπλογκ.
Δείτε τι γράφουν οι ίδιοι για τα δέκατα γενέθλιά τους:
Καταφέραμε να κλείσουμε –ακριβώς σήμερα!– δεκαετία ως διαδικτυακός τόπος. Τούτο το μπλογκ, που γεννήθηκε για να απορροφήσει σωρευμένη δημοσιογραφική ενέργεια ελεύθερης έκφρασης και για να αναπληρώσει ένα κενό που προκλήθηκε ξαφνικά από τη μια στιγμή στην άλλη, έκανε πρεμιέρα στις 3 Ιανουαρίου του 2011. Το πώς και το γιατί, με ποιον προσανατολισμό αρχικό και με ποιον στη συνέχεια, το εξηγήσαμε πέρσι, εδώ, σε ένα μεγαλύτερο θέμα, όταν κλείναμε τα εννιά και μπαίναμε στα δέκα. Καταφέραμε να επιζήσουμε μια δεκαετία και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε: να γράφουμε. Επιζήσαμε, όχι μόνο ως μπλογκ, που δεν ήταν αυτονόητο ότι θα το πετυχαίναμε, αλλά και ως ανθρώπινες οντότητες, που δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ αυτονόητο, όχι για μόνο εμάς, αλλά για τον καθένα, ότι θα το κατορθώναμε! Γιατί σε αυτό το διάστημα χάθηκαν πολλές οντότητες, αγαπημένες, διπλανές μας, και άλλες λίγο ή πολύ πιο πέρα.
Σήμερα μπαίνουμε στη δεύτερη δεκαετία τούτης της πορείας. Επίσης καθόλου σίγουρο και καθόλου αυτονόητο ότι θα την ολοκληρώσουμε. Δύσκολα πράγματα! Το μπλογκ θα υπάρχει όσο υπάρχει η σωρευμένη ενέργεια που σας είπαμε, δική μας και επιλεγμένων φίλων. Για όσο μας ευχαριστεί και για όσο το γράψιμο θα βρίσκεται μέσα στις βασικές μας προτεραιότητες. Καλή συνέχεια σε όλους μας.
σημ zoo: Παρεμπιπτόντως και οι zoornalistas έχουν «γενέθλια» καθώς σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια βγήκαν στον «αέρα» του διαδικτύου. Χρόνια μας πολλά λοιπόν!..