ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Επαιξαν βίντεο του 2015 από τα Θεοφάνεια στη Νάξο ως σημερινό

ΣΚΑΪ, Alpha και Star έπεσαν στην παγίδα 

 Στο βίντεο βλέπαμε έναν ιερέα και κόσμο αρκετό, ανεβασμένους σε ένα καΐκι, να συνωστίζονται για τον αγιασμό των υδάτων. «Ο ιερέας τελεί τον αγιασμό των υδάτων, και, στη συνέχεια, από τους πιστούς ένας, ο πιο τολμηρός, θα πέσει στη θάλασσα για να πιάσει τον τίμιο σταυρό, ενώ οι.. υπόλοιποι που βρίσκονται πάνω στο καΐκι και τον χειροκροτούν. Να σημειώσουμε, το είδαμε και στα πλάνα, ότι οι πιστοί δεν φορούν μάσκα, ούτε ο ιερέας, ούτε οι πιστοί που έχουν επιβιβαστεί πάνω στο σκάφος» έλεγε ο ΣΚΑΪ στο ρεπορτάζ του. Σε αντίστοιχο μήκος κύματος και τα άλλα δύο κανάλια, «ο ιερέας που βλέπετε πάνω σ’ ένα καΐκι μαζί με πιστούς, ανάμεσά τους και παιδιά, χωρίς κανένας να φοράει μάσκα, τέλεσαν τον αγιασμό στη θάλασσα» ο Alpha.
Το βίντεο το βλέπετε παρακάτω και είναι απίστευτη, μερικές φορές, η επιπολαιότητα των καναλιών. Ανεβάζουν οτιδήποτε βρίσκουν χωρίς να τσεκάρουν εξονυχιστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από τα ίδια τα κανάλια, κάποιος άλλος χρήστης ανέβασε το ίδιο βίντεο με ημερομηνία 2021 οπότε και παραπλανήθησαν. Δεν ξέρουμε αν αυτό συνέβη όντως και αν, σε τελική ανάλυση, αθωώνει τους υπεύθυνους.
«Μάλιστα, επειδή στο νησί όλοι λίγο πολύ γνωρίζονται είδαν γνωστούς και φίλους …ή ακόμα και τον εαυτό τους σε νεαρότερη ηλικία να "πρωταγωνιστούν" στο συγκεκριμένο βίντεο» έγραψε περιπαιχτικά το τοπικό Naxostimes.
Οι χρήστες στο YouTube φυσικά άρχισαν το τρολάρισμα: «Πολύ μπροστά οι Ναξιώτες!!! Ανέβασαν βίντεο του 2021, πριν 6 χρόνια» και «η δημοσιογράφος μόλις ανακάλυψε την μηχανή του χρόνου, χμμμ πρέπει να έχει συγγένεια με τον Tony Stark» και «Καλα μωρε τα ίδια ρούχα ακριβώς φοράτε και το 2021?! Και έχετε ακριβώς τις ίδιες θέσεις στο καΐκι?! Εν τω μεταξύ αυτό το παιδάκι, μπορεί σήμερα να είναι και φαντάρος! Δημοσιογραφία 2021 

- από το e-tetradio