ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Η κυβέρνηση παραδέχεται ότι είναι ανίσχυρη μπροστά στον τσαμπουκά της Εκκλησίας


Φοβερά στριμωγμένη μετά την εξέλιξη να επιβάλει η εκκλησία τους όρους της στην πολιτεία και να λειτουργήσουν με πιστούς οι ναοί ανήμερα των Θεοφανείων, είναι η κυβέρνηση.
Μάλιστα, επιχειρώντας να απαντήσει στα όσα σχολίασε στο fb o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας (ΕΔΩ), με επιχειρήματα που δεν αντέχουν στην κοινή λογική, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης παραδέχεται ότι η ελληνική πολιτεία δεν μπορεί να πείσει τους πολίτες να τηρήσουν τους κανόνες μη διασποράς του ιού.
Η απάντηση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου, Χρήστου Ταραντίλη, στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης:
«Θα περιμέναμε από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, παράλληλα με την αναμενόμενη κριτική του, να ακούγαμε και την πρότασή του. Δεν την ακούσαμε πάλι. Προτείνει να μείνουν κλειστοί οι ναοί με τη χρήση βίας; Ας το πει ευθέως. Δεν το λέει όμως και προτιμά να ψαρεύει σε θολά νερά.
Σε μια κρίσιμη φάση για τη δημόσια υγεία, όλοι οφείλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν ώστε να βάλουμε φρένο στην πανδημία αντί να αναλωνόμαστε σε άγονες αντιπαραθέσεις
».
Η δύσκολη θέση που βρίσκεται η κυβέρνηση ακόμα και απέναντι στους ψηφοφόρους της, επιβεβαιώνεται και από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΔΙΣ Μητροπολίτη Αθηναγόρα στον Alpha 98.9, ο οποίος σημείωσε «Εμείς δείξαμε ανυπακοή και η κυβέρνηση έδειξε ανοχή»

Ο Νάσος Ηλιόπουλος

Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Χρήστο Ταραντίλη έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.
«Ο κ. Μητσοτάκης για ακόμη μια φορά έκανε τα στραβά μάτια και έβαλε το πολιτικό κόστος πάνω από την ανθρώπινη ζωή.
Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος οφείλει να γνωρίζει πως την ευθύνη των αποφάσεων την έχει η κυβέρνηση. Όταν άλλα αποφασίζει τη μια μέρα, άλλα επιτρέπει την επόμενη και τελικά άλλα υποκρίνεται πως γίνονται, απλά καταντά φαρσοκωμωδία.
»