ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Ο Γιάννης Τριάντης στο δυναμικό του News 24/7


Ο Γιάννης Τριάντης εντάσσεται στο News 24/7 στο δυναμικό του ειδησεογραφικού σάιτ News 24/7. Σε σχετική ανακοίνωση της 24Media αναφέρεται:
Η 24MEDIA καλωσορίζει τον έγκριτο δημοσιογράφο και συγγραφέα Γιάννη Τριάντη, που εντάσσεται στο δυναμικό του ειδησεογραφικού brand News 24/7, στα πλαίσια της στρατηγικής συνεχούς ενίσχυσής του με καταξιωμένους δημοσιογράφους. Ο Γιάννης Τριάντης αρθρογραφεί στο News 24/7, παίρνοντας ξεκάθαρη και κριτική θέση για τις εξελίξεις στην πολιτική και οικονομική σκηνή της χώρας.
Ο Γιάννης Τριάντης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της δημοσιογραφίας. Σπούδασε στη Νομική Θεσσαλονίκης και είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος από το 1983. Εργάστηκε σε αρκετές εφημερίδες ("Ελευθεροτυπία", "Παρόν") και σε αρκετούς ραδιοφωνικούς σταθμούς (πολιτικές και μουσικές εκπομπές) ενώ διετέλεσε διευθυντής στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά. Επίσης, συνεργάστηκε με αρκετά περιοδικά. Έχει εκδώσει ένα βιβλίο και ετοιμάζει να εκδώσει ακόμα δύο.
Το NEWS 24/7 συνεχίζει την πορεία ανάπτυξης με πρωτογενές και ποιοτικό περιεχόμενο στο κέντρο της ενημέρωσης.