ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Εμπειρος δημοσιογράφος (πρώην διευθυντής) ετοιμάζει νέο φύλλο

Πολύ σύντομα στο "ΒΗΜΑ" θα υπάρξουν θεαματικές αλλαγές στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας που συνδέονται και με (πρόσωπο από) τα "ΝΕΑ". Πάντως το στέλεχος που θα αποχωρήσει ίσως αποτελέσει έκπληξη για πολλούς!
***
Ετοιμος για αποχώρηση είναι δημοσιογράφος που κατέχει υψηλή.. θέση σε δημόσιο ενημερωτικό μέσο. Ήδη έχει υποβάλει την παραίτησή του που έχει γίνει αποδεκτή από τους αρμοδίους...
***
Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι διαρροές ότι ο έμπειρος (περί τα τηλεοπτικά) δημοσιογράφος Δημήτρης Μιχαλέλης προορίζεται για υψηλό πόστο στο συγκεκριμένο (δημόσιο) μέσο. 
***
Το σίγουρο είναι πως η πρόταση στον Δ. Μιχαλέλη έχει ήδη γίνει και ο δημοσιογράφος τη σκέφτεται πολύ σοβαρά. Για την ίδια θέση όμως ακούγονται κι άλλα ονόματα όπως αυτό του Π. Τρουπιώτη.
***
Εμπειρος δημοσιογράφος (πρώην διευθυντής εφημερίδων) έχει εγκατασταθεί (με δικό του γραφείο και γραμματέα) σε μιντιακό Ομιλο και κάνει σχέδια επί χάρτου! Οι φήμες λένε οτι ετοιμάζει νέο φύλλο, γι' αυτό και κάνει ραντεβού με υποψήφιους για πρόσληψη.