ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Τα «άκουσε» η Αριστοτελία Πελώνη από τον «πρόεδρο»


Χωρίς τέλος είναι το κυβερνητικό αλαλούμ και ειδικά με το άνοιγμα των σχολείων. «Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Ειδικά Σχολεία όλων των βαθμίδων θα λειτουργήσουν δια ζώσης τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου» ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση της νέας υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή στο ραδιόφωνο του Alpha. «Δεν.. περιμένουμε κάτι από τους λοιμωξιολόγους την Παρασκευή;» ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου, με την Ζέττα Μακρή να απαντά κοφτά: «Σε ό,τι αφορά τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία όχι!».
«Δεν υπάρχουν βεβαιότητες. Η Επιτροπή θα αξιολογήσει τα επιδημιολογικά δεδομένα και θα κάνει τις εισηγήσεις της στην κυβέρνηση, ώστε να λάβει τις αποφάσεις της» είχε δηλώσει, αντίθετα, νωρίτερα η Αριστοτελία Πελώνη μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3. «Η πανδημία είναι ένα φαινόμενο που εξελίσσεται δυναμικά. Όπως δεν είναι γραμμική η εξέλιξή της, δεν είναι γραμμικές και οι αποφάσεις. Όλα εξαρτώνται από τα επιδημιολογικά δεδομένα», υποστήριξε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος. 
Πάντως όπως γράφει το Dark Room του newmoney, η Πελώνη «τα άκουσε» χθες για τα καλά από τον «πρόεδρο», δηλαδή από τον πρωθυπουργό για την πρωινή δήλωση που άφηνε να εννοηθεί ότι μπορεί και να μην ανοίξουν τα σχολεία. Γιατί λίγα λεπτά μετά ανακοινώθηκε ότι θα ανοίξουν!