ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Το μήνυμα Θεοδωρικάκου στον Μητσοτάκη, μετά την καρατόμησή του

Tην πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση είδε ο Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος μετά τον ανασχηματισμό απομακρύνθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών.
Πολλοί λένε πως ο τέως υπουργός Εσωτερικών έκανε το λάθος να τα βάλει με την.. αγαπημένη υπουργό της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Νίκη Κεραμέως. Η ιστορία.. με τις μάσκες των μαθητών που ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε ότι θα μοιραστούν δωρεάν στα παιδιά ενώ η υπουργός Παιδείας δεν ήξερε τίποτα, εκνεύρισε ιδιαίτερα το Μαξίμου το οποίο θεώρησε ότι ο υπουργός έχει καβαλήσει το καλάμι και δεν συνεννοείται με κανέναν. Οι σχέσεις Θεοδωρικάκου με τους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγεται ότι το τελευταίο διάστημα ήταν ανύπαρκτες.
Δεν είναι άλλωστε τυχαία η ανάρτηση που έκανε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στο Facebook λίγο μετά την καρατόμησή του, στην οποία δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ αντίθετα ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα εκατοντάδες στελέχη της Αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα. Επίσης ο Θεοδωρικάκος, αγνοώντας πλήρως τον Μητσοτάκη, ευχαρίστησε τον «υπέροχο, απλό κόσμο, της Νέας Δημοκρατίας για τις μάχες που δώσαμε ως τώρα, ιδίως στα δύσκολα χρόνια της αντιπολίτευσης».


ΥΓ Kάποιοι βέβαια ισχυρίζονται πως ο Θεοδωρικάκος είναι εκτός κυβέρνησης για να οργανώσει τη διπλή προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ για τις επερχόμενες (πρόωρες) εκλογές.