ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Δερμιτζάκης για εκκλησίες: Μην απορείτε γιατί θα είμαστε για καιρό σε lockdown

Άμεση ήταν η αντίδραση και η εκδήλωση της έντονης ανησυχίας από τον χώρο των ειδικών για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρται από το πρωί της Τετάρτης, ανήμερα των Θεοφανίων, στις εκκλησίες της χώρας.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αντίδραση του καθηγητή Γενετικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλη Δερμιτζάκη, ο οποίος με ανάρτησή του.. μοιράστηκε μερικές τέτοιες εικόνες, μαζί και την πεποίθηση πως αυτές θα κρατήσουν τη χώρα σε καθεστώς lockdown για καιρό, πράγμα για το οποίος ουδείς πρέπει να απορεί βλέποντας όσα διαδραματίζονται στις εκκλησίες.
Μάλιστα, με το άνοιγμα των σχολείων να είναι προ των πυλών, ο καθηγητής εκτίμησε πως, μετά τα σημερινά, ούτε αυτά θα μείνουν για καιρό ανοιχτά.
"Κατόπιν τούτου μην απορεί κανείς γιατί η Ελλάδα θα βρίσκεται σε αυστηρά μέτρα και lockdown για πολύ καρό, και ίσως και με κλειστά σχολεία πάλι σύντομα", έγραψε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Δερμιτζάκης στο facebook.