ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Ο ενημερωτικός τομέας του Mega στην πρώτη γραμμή


Το MEGA κάλυψε πλήρως και από την πρώτη στιγμή τα γεγονότα στην Αμερική και την εισβολή διαδηλωτών στο Καπιτώλιο με την ταχύτητα και τα αντανακλαστικά ενός μεγάλου ειδησεογραφικού μηχανισμού.
Η πρώτη έκτακτη ενημέρωση για τις διαδηλώσεις στην Αμερική έγινε στις 22:11 με τον.. Στρατή Αγγελή (φωτογραφία) να βγαίνει και να δίνει την πλήρη εικόνα της κατάστασης και όπως αυτή εξελισσόταν.
Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του MEGA, Ράνια Τζίμα μπήκε στο στούντιο για να ξεκινήσει την μαραθώνια ενημερωτική ροή με όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του MEGA να βρίσκεται στις επάλξεις μέχρι νωρίς το πρωί, όταν τη σκυτάλη πήρε η πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ωρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.
Ο ανταποκριτής του MEGA στις ΗΠΑ, Πέτρος Κασφίκης με συνεχείς συνδέσεις από την Ουάσιγκτον αλλά και με επιτόπια ανταπόκριση από σημεία όπου είχαν συγκεντρωθεί οι διαδηλωτές, έδινε την ολοκληρωμένη εικόνα της έκρυθμης κατάστασης.
Επιπλέον στο MEGA μέσω συνδέσεων skype κλήθηκαν να αξιολογήσουν την πολιτική διάσταση των γεγονότων, Καθηγητές πανεπιστημίου, διεθνολόγοι, ομογενείς με σημαντικά πόστα στην Αμερική αλλά και σημαντικοί Έλληνες δημοσιογράφοι οι οποίοι έκαναν καίριες επισημάνσεις και ξεδίπλωσαν τις ενδιαφέρουσες απόψεις τους.
Το MEGA έδειξε άλλη μια φορά την δυναμική του στην κάλυψη μεγάλων γεγονότων με στόχο την σφαιρική, χωρίς φίλτρα και περιορισμούς, ενημέρωση των πολιτών.