ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Επίθεση από τον διευθυντή του «Βήματος» στον Αδωνη


Ο διευθυντής του «Βήματος» Aντώνης Καρακούσης συνεχίζει, μέσα από τα σόσιαλ μίντια, τον... ανένδοτο κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη βάζοντας αυτή τη φορά στο κάδρο και τον Αδωνη Γεωργιάδη με αφορμή την κυνική ομολογία του υπουργού Ανάπτυξης ότι η κυβέρνηση πήγε κόντρα στις εισηγήσεις λοιμωξιολόγων και δεν «έκλεισε»
την Θεσσαλονίκη πριν τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα την έξαρση της πανδημίας και τους δεκάδες θανάτους από κορονοϊό.
Συγκεκριμενα ο Α. Καρακούσης σχολίασε στο fb για τον υπουργό Ανάπτυξης: “Ο κ. Γεωργιαδης προδιδεται από την ακατάσχετη πολυλογία του και την υπερέκθεση του στα μέσα ενημέρωσης…”.
Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες μέρες  διευθυντής του «Βήματος έκανε λόγο στο twitter για «εγκλήματα» στη διαχείριση της πανδημίας με τις τοποθετήσεις «άσχετων» διοικητών στα νοσοκομεία, ασκώντας κριτική στον υουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.
«Ασχετοι άνθρωποι, γυμναστές , αλουμινάδες και άλλοι αστοιχείωτοι που δεν είχαν ξαναδεί στη ζωή τους μονάδες υγείας διαφεντεύουν νοσοκομεία και χειρίζονται την πανδημία. Κάντε κάτι τώρα. Πεθαίνουν άνθρωποι... Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας οφείλει δράση τώρα, δεν υπάρχει χρόνος ,πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι στα επαρχιακά νοσοκομεία, που από μονάδες υγείας έχουν μετατραπεί σε ψηφοθηρικά γραφεία τοπικών βουλευτών» έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter o Καρακούσης (δείτε ΕΔΩ)
Αν βέβαια ο Καρακουσης τα έγραφε όλα αυτά στο ΒΗΜΑ θα είχαν άλλη βαρύτητα. Και όπως σχολιάστηκε στο fb, δεν νοείται να είσαι διευθυντής στο ΒΗΜΑ  και αντί να γράψεις στην εφημερίδα σου τα όσα πολύ σοβαρά καταγγέλλεις, να τα γράφεις στο Twitter...