ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Τσίπρας: Με ανοιχτές εκκλησίες, η κυβέρνηση γιατί πανηγυρίζει πως δεν έκανε πίσω;


Την τελευταία οπισθοχώρηση της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού στα κελεύσματα της Εκκλησίας, καυτηριάζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας,  σε ανάρτησή του στο Facebook
Λίγες ώρες μετά την κυνική ομολογία του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνη Γεωργιάδη ότι η κυβέρνηση δεν άκουσε στις εισηγήσεις των λοιμοξιωλόγων για καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία εξαπολύει νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την αλλαγή στάσης της κυβέρνησης απέναντι στην ηγεσία της Εκκλησίας, κατά παρέκκλιση των αυστηρών μέτρων που έχει επιβάλλει στον υπόλοιπο κόσμο.
«Προχθές μας είπαν κλειστές οι εκκλησίες τα Φώτα, σε αντίθεση με Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά, υπό τον φόβο συνωστισμού και αύξησης των κρουσμάτων. Η ιεραρχία διαφώνησε, αγνόησε τα μέτρα και σήμερα οι εκκλησίες άνοιξαν, όπως και τα Χριστούγεννα. Η κυβέρνηση όμως γιατί πανηγυρίζει ότι δεν έκανε βήμα πίσω;» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Αναλυτικά η ανάρτηση Τσίπρα στο Facebook :
Η διαχείριση ακόμη και των περιοριστικών μέτρων που ανακοινώνει ο κ. Μητσοτάκης, εξελίσσεται σε θέατρο του παραλόγου.
Προχθές μας είπαν κλειστές οι εκκλησίες τα Φώτα, σε αντίθεση με Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά, υπό τον φόβο συνωστισμού και αύξησης των κρουσμάτων.
Η ιεραρχία διαφώνησε, αγνόησε τα μέτρα και σήμερα οι εκκλησίες άνοιξαν, όπως και τα Χριστούγεννα.
Η κυβέρνηση όμως γιατί πανηγυρίζει ότι δεν έκανε βήμα πίσω;
Τελικά εκτός από τραγικοί αποδεικνύονται συνάμα και κωμικοί.