ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Διαφημιστική εκστρατεία για τα εμβόλια: Αφήστε τη μοιρασιά στους ειδικούς...


Περί της 15 Ιανουαρίου, ίσως και 20, θα ξεκινήσει η διαφημιστική εκστρατεία στα media για τα εμβόλια. Το ποσό εξόχως αξιόλογο που θα τρέχει σε κανάλια, sites, εφημερίδες και ραδιόφωνα, περί τα 2 με 2,5 εκατ. ευρώ τον μήνα μέχρι τον Μάιο, Ιούνιο.
Αυτή τη φορά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δεν θέλει να ξαναγίνουν τα όποια λάθη (ή προφανείς ανοησίες) ή και προσωπικά παιχνίδια έγιναν στην πρώτη εκστρατεία της πανδημίας και για αυτό είπε ο Μητσοτάκης -μου λένε- “αφήστε τη μοιρασιά στους ειδικούς”. Δηλαδή, σε δύο μεγάλα media shop της αγοράς. Η απόφασή του είναι να μην υπάρξουν αναταράξεις και να πάει ήρεμα χωρίς εντάσεις.
Δύσκολο βέβαια γιατί έχεις να κάνεις με εκδοτικά μαγαζιά και δημοσιογράφους, αλλά πάντως δεν θα υπάρχουν αποκλεισμοί. Τώρα, τα κονδύλια που θα δοθούν φυσικά θα τεθούν υπόψιν του Μ.Μ (Μεγάρου Μαξίμου) αλλά είναι άλλο να τεθούν υπόψιν και άλλο… να τα γράψει μόνο του.

από το Dark room του newmoney