ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Kαι εμείς ευχαριστούμε

O Harddog είχε γενέθλια. Εκλεισε δέκα χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο και έγραψε ένα σχόλιο για την 10η επέτειο του μπλογκ. Οι Zoornalistas το αναδημοσίευσαν συνοδεύοντάς το με ένα σχόλιο 8 λέξεων και μια υποσημείωση ότι και οι ίδιοι έχουν «γενέθλια» την ίδια μέρα (πριν από 11 χρόνια βγήκαν στον «αέρα» του διαδικτύου). 
Ο πάντα ευγενής Ηarddog επανήλθε και ευχόμενος (τον ευχαριστούμε) έγραψε σχετικά :
"Ο Harddog και οι Zoornalistas (με τους συντελεστές των οποίων δεν γνωριζόμαστε ούτε κατ' όνομα) έχουν ένα, τουλάχιστον, κοινό στοιχείο: την ημέρα γενεθλίων. Εκείνοι άρχισαν την πορεία τους στις 3 Ιανουαρίου 2010 και εμείς την ίδια ημερομηνία έναν χρόνο μετά. Μας το θύμισαν αναδημοσιεύοντας το δικό μας σχόλιο για τη 10η επέτειο του Harddog. Την αναδημοσίευση συνοδεύουν με ένα πολύ θετικό, πολύ τιμητικό, σχόλιο για εμάς. Ευχαριστούμε τους «Zoo», με τη βοήθεια των οποίων μεγαλώνει η γραφή μας και διευρύνεται ο αριθμός αναγνωστών που μας διαβάζουν. Και δεν είμαστε οι μόνοι που απολαμβάνουμε αυτήν την πολύ σημαντική προσφορά. Έχουν τις από ψυχής ευχές μας για πολλά γόνιμα χρόνια και στο δικό τους μπλογκ."